HTML

Ezt a három napot december közepén, pont a legnagyobb hajtás (20-a, bevallások, feltöltés) közepette kellett Apának kicsippentenie a munkanapjaiból. Mivel Anyának ekkor volt egy három napos céges továbbképzés. Még mielőtt megijednétek, természetesen otthon aludt. Így a reggeli és az esti szopi nem maradt el.

Minden mást pedig megoldottunk közösen.

A részletekkel nem untatnálak Titeket.

Viszont azt örömmel konstatáltam, hogy egyik napon Apával beszereztünk egy háti hordozót. Olyan túrázós, kerekes típust. Ami állítólag hároméves koromig használható lesz. Persze mindez attól is függ, hogy mennyire fogok hízni. Azóta is rendszeresen használjuk városi csatangolásaink, vásárlásaink során. Mivel a bevásárlóközpontokban elég jó a talaj, ott elsősorban kétkerekű babakocsiként lavírozva a tömegben, mosoly csalva többek arcára. Valószínűleg akkor vagyunk a legkomikusabbak, amikor maga mögött húz háttal, mint nénikék a bevásárló szatyrukat.

hordozo1.jpg

Címkék: napi rutin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ursa-minor.blog.hu/api/trackback/id/tr15004982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása